Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα
Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Fitoriofreris.gr E-shop δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του του Ν.2472/1997. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Fitoriofreris.gr E-shop δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Fitoriofreris.gr E-shop, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας.

Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Τα μοναδικά αναγκαία στοιχεία για την δημιουργία του λογαριασμού είναι το ονοματεπώνυμο και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail του πελάτη. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο). Σε περίπτωση επιλογής τιμολόγιου ως παραστατικού είναι αναγκαία επίσης η επωνυμία του νομικού προσώπου, το Α.Φ.Μ και η Δ.Ο.Υ.

Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας και προστασίας, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης), καθώς η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας μετην οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας, και ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ δεν αποθηκεύεται ή εισάγεται στους Εξηπηρετητές (servers) του Ηλεκτρονικου μας καταστήματος Fitoriofreris.gr E-shop

Cookies
Λόγω της φύσης της λειτουργίας μια δυναμικής ιστοσελίδας, το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα Fitoriofreris.gr E-shop χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση των πελατών του και την λειτουργία των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, με αλφαριθμητικό περιεχόμενο, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του επισκέπτη. Χωρίς την χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα ήταν αδύνατη η απρόσκοπτη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, μιας και για λόγους ταυτοποίησης θα έπρεπε σε κάθε σελίδα να εισάγετε το username και το password σας.

Υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των cookies από τον browser σας. Πρέπει να έχετε υπόψη όμως ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι απαραίτητη για την λειτουργία του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου και τυχόν απενεργοποίηση τους θα καταστήσει την πλοήγηση και χρησιμοποίηση των υπηρεσιών μας αδύνατη.

Φόρτωση ...