Facebook

Φεβρουάριος - Αυτό το μήνα φυτέψτε
Ο Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται από έντονο κρύο και παγωνιά. Παρόλα αυτά μπορείτε να φυτεύετε καρποφόρα δέντρα, θάμνους και κωνοφόρα δέντρα, αρκεί να αποφεύγετε τις ημέρες με ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες. Φυτέψτε ...

διαβάστε περισσότερα
Eshop
Τριανταφυλλιά
image Χάρις στην ασυναγώνιστη ομορφιά του και το θεσπέσιο άρωμά του το τριαντάφυλλο βαφτίστηκε ήδη από τα αρχαία χρόνια «βασιλιάς των ...

διαβάστε περισσότερα
image image image image image image image image image image image image image image
 

Η εταιρεία "Γεώργιος Φρέρης και Σια Ε.Ε."

Κατηγορία: Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ¨Γεώργιος Φρέρης και ΣΙΑ ΕΕ¨ αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια την εμπορική δραστηριότητά της στο Βήσσα της Σύρου σε έναν όμορφο χώρο πρασίνου έκτασης 4 στρεμμάτων.

Γνωρίζοντας όλες τις σημερινές ανάγκες που έχει ο καθένας που ασχολείται με τον κήπο, είμαστε σε θέση με τις γνώσεις μας να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα αλλά και συμβουλές για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών σας.

Σε εμάς θα βρείτε: Φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, οπορωφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, δέντρα κωνοφόρα, φοινικοειδή, αρωματικά φυτά, λαχανοκομικά, σπόρους, έτοιμο χλοοτάπητα και βολβούς όλων των εποχών. Επίσης διαθέτουμε συντριβάνια για κάθε χώρο, βότσαλα, διακοσμητικές πέτρες, γλάστρες, κιούπια και ζαρντινιέρες, υλικά αυτόματου ποτίσματος, ξύλινες κατασκευές, μικροεργαλεία κήπου, χώματα, βελτιωτικά εδάφους κλπ.

Μπορούμε να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, καθώς και του επαγγελματία σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους. Συγκεκριμένα, εμπορευόμαστε ποιοτικά εξελιγμένο φυτωριακό υλικό για όλα τα είδη και τις ποικιλίες των φυτών που ευδοκιμούν στον ευρύτερο νησιωτικό χώρο.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μελέτες αρχιτεκτονικής κήπου και αρδευτικών συστημάτων αλλά και κάθε εργασία στον κήπο σας. Σε κάθε έργο πρασίνου μελετώνται όλοι οι βιοκλιματικοί παράγοντες, ο προορισμός, οι προοριζόμενες χρήσεις, οι απαιτήσεις συντήρησης αλλά και οι ιδιαίτερες επιθυμίες του πελάτη.

Δεδομένου ότι χρόνο με το χρόνο αυξάνονται οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και των κατασκευαστικών εταιριών, η επιχείρηση οργανώνεται για να μπορέσει  να ανταποκριθεί σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού στον Η/Υ σε απλή κάτοψη ή σε τρισδιάστατη εικόνα.

Υπηρεσίες.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:
•    Μελέτες – Εφαρμογές αρχιτεκτονικής κήπου
•    Κατασκευές κήπων ιδιωτικών και δημόσιων χώρων
•    Μελέτη και εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
•    Βραχοσυνθέσεις
•    Τοποθέτηση ξύλινων κατασκευών (Φράχτες, καφασωτά κλπ)
•    Λιανικό εμπόριο φυτών – Κεραμικών- Ειδών κήπου κλπ
•    Υποστήριξη – Τεχνική κάλυψη καλλιεργειών (Φυτοπροστατευτικά προϊόντα – Λιπάσματα - Σπόροι)

Σας περιμένουμε στο χώρο μας να σας παρουσιάσουμε όλα μας τα προϊόντα και να σας καθοδηγήσουμε στις επιλογές σας ώστε να είναι κατάλληλες για το κήπο σας.

Το ωράριό μας διαμορφώνεται ως εξής:
•    Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 08:30 - 14:00
•    Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 17:30 – 20:00Επικοινωνία
ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΗΣΣΑΣ ΣΥΡΟΣ   Τ.Κ. 841 00
ΤΗΛ: 2281043888 ΚΙΝ. 6944226610

email: fitoriofreris@gmail.com

cron